Zomercollecties 2017

Bekijk nu al de nieuwe schoenenmode op onze website!
Like us on Facebook / Instagram
More to come!

NIEUW! STUDENTENKORTING!

NIEUW!!!
Op vertoon van jouw PERSOONLIJKE studentenkaart kun je een onmiddellijke korting krijgen van 5% !
Opgelet : deze korting is NIET cumuleerbaar met andere kortingen of met onze klantenkaart!
De studentenkaart moet altijd ter controle getoond worden !
Like us on Facebook of Instagram! Bedankt!

Jobstudent

Student gevraagd voor de braderij van 24, 26 en 27 mei! Vanaf 16 jaar,verzorgd voorkomen en in goede conditie (staan,lopen en trappen).
Opgelet... dit is vlak voor de examens! Aanbieden in de winkel Bruul 61

Onze Zaak

GENTRY, UW SPECIAALZAAK IN SCHOENEN EN ACCESSOIRES VOOR DAMES, HEREN EN JEUGD

Op 1 augustus 1987 namen wij de schoenenzaak GENTRY over in eigen beheer.  Er is in de loop der jaren heel wat verandering geweest in de samenstelling van onze collecties.Wij zijn geëvolueerd van een vrij klassieke winkel tot een behoorljk trendy, modieuze, maar heel draagbare schoenencollectie voor dames, heren en jeugd.

In februari 2009 kreeg onze zaak een "extreme make-over", zoals de foto's laten zien.  De schoenencollecties werden nog uitgebreider en we proberen onze eigen accenten te leggen door een gedurfd kleurenpallet te brengen. De samenstelling van de schoenencollecties gebeurt volledig door onszelf op de beurzen van o.a. Dusseldorf, Brussel en Milaan.  We werken met merken uit Italie, Portugal, Spanje, Frankrijk en het Aziatische Continent.  Wij kopen waar mogelijk onze dames- en jeugdcollecties aan van maat 35 tot maat 43 en de heren  van maat 39 en tot maat 50.  

Onze winkel ligt pal in het centrum op de Bruul op nog geen 100 m van de Grote Markt, waar u vlot de auto kunt parkeren in de ondergrondse parking.  We hanteren ruime openinguren die het winkelen voor u prettig houden.  We hebben getracht om u een aantrekkelijk aanbod te presenteren via deze website, maar er gaat niets boven het zelf aanpassen van onze modellen aan uw voeten.

Tot binnenkort! Birgitte en Dirk

Openingsuren

maandag: 9u30 - 18u30
dinsdag: 9u30 - 18u30
woensdag: 9u30 - 18u30
donderdag: 9u30 - 18u30
vrijdag: 9u30 - 19u00
zaterdag: 9u30 - 18u30
zondag: gesloten