Wintercollecties 2019

Bekijk nu al de nieuwe schoenenmode op onze website!
Like us on Facebook / Instagram
More to come!

NIEUW! STUDENTENKORTING!

NIEUW!!!
Op vertoon van jouw PERSOONLIJKE studentenkaart kun je een onmiddellijke korting krijgen van 5% !
Opgelet : deze korting is NIET cumuleerbaar met andere kortingen of met onze klantenkaart!
De studentenkaart moet altijd ter controle getoond worden !
Like us on Facebook of Instagram! Bedankt!

Facebook en Instagram

Volg ons op Facebook en Instagram!
Foto's, filmpjes en nieuwtjes!

Onze Zaak

GENTRY, UW SPECIAALZAAK IN SCHOENEN EN ACCESSOIRES VOOR DAMES, HEREN EN JEUGD

Op 1 augustus 1987 namen wij de schoenenzaak GENTRY over in eigen beheer.  Er is in de loop der jaren heel wat verandering geweest in de samenstelling van onze collecties.Wij zijn geëvolueerd van een vrij klassieke winkel tot een behoorljk trendy, modieuze, maar heel draagbare schoenencollectie voor dames, heren en jeugd.

In februari 2009 kreeg onze zaak een "extreme make-over", zoals de foto's laten zien. In februari 2016 volgde er een opfrisssing en ondertussen in februari 2019 weer een opknapbeurt! De schoenencollecties werden nog uitgebreider en we proberen onze eigen accenten te leggen door een gedurfd kleurenpallet te brengen. De samenstelling van de schoenencollecties gebeurt volledig door onszelf op de beurzen van o.a. Dusseldorf, Brussel en Milaan.  We werken met merken uit Italie, Portugal, Spanje, Frankrijk en het Aziatische Continent.  Wij kopen waar mogelijk onze dames- en jeugdcollecties aan van maat 35 tot maat 43 en de heren  van maat 39 en tot maat 50. 

Onze winkel ligt pal in het centrum op de Bruul op nog geen 100 m van de Grote Markt, waar u vlot de auto kunt parkeren in de ondergrondse parking.  We hanteren ruime openinguren die het winkelen voor u prettig houden.  We hebben getracht om u een aantrekkelijk aanbod te presenteren via deze website, maar er gaat niets boven het zelf aanpassen van onze modellen aan uw voeten.

Tot binnenkort! Birgitte en Dirk

Fotoalbum

Tekst enz...

Openingsuren

maandag: 9u30 - 18u30
dinsdag: 9u30 - 18u30
woensdag: 9u30 - 18u30
donderdag: 9u30 - 18u30
vrijdag: 9u30 - 19u00
zaterdag: 9u30 - 18u30
zondag: -Gesloten
-Zondagsopeningen tijdens evenementen!